Sport

Országos bolthálózat polcain támad Hosszú Katinka

Hosszú Katinka hétfőtől saját márkával lesz jelen a divatboltok polcain.

Hosszú Katinkának nagyszerű híre van; hihetetlen a számára, hogy a termékei bekerülnek ezekbe a neves üzletekbe.

Úgy tudjuk, az országosan hatvan Playersroom, a Playersoutlet és a Playmax bolttal rendelkező üzletlánc tulajdonosát a Hosszú-team kereste meg üzleti ajánlatával.

Mivel a Playersroom üzletekben amúgy is vagy magyar ipartervezők által megálmodott, saját márkás termékeket – Dorko -, vagy presztízs sportruházatot árulnak, és Hosszú Katinka eredményei is a legmagasabb színvonalat képviselik, így gyorsan egymás tenyerébe csaptak a felek.

Nagyszerű hírem van! Hétfőtől az Iron Lady Snapback sapkám (fekete és piros) és az Iron Nation Emlékeztető Karkötő…

Közzétette: Katinka Hosszu – 2016. február 25.

Hosszú a magyar sportolók közül elsőként és egyedüliként lépett arra az Amerikában és Nyugat-Európában már megszokott útra, miszerint a világklasszis sportolók nevüket, ismertségüket, reklámértéküket kihasználva saját márkás termékeket forgalmaznak.

Információnk szerint a sportolónő az Iron Lady sapkákat és a motivációs karkötőt Távol-Keleten gyártatja és szimpla win-win alapú kereskedelmi alapú szerződést kötöttek a felek. Eszerint a Playersroom a piacon relatív alacsonynak számító kiskereskedelmi haszonkulcsért cserébe a Hosszú-teamtől mint gyártótól átveszi a termékeket, raktározza, vonalkódozza, kiszállítja a boltjaiba és értékesíti.

Hosszúék haszna a gyártási, szállítási költség és a Playersroomnak átadott ár különbségén keletkező árrésen van.

A hétfőtől megvásárolható baseball sapka 7990, míg a karkötő 499 forintba kerülnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik