Sport

Schumacherről nincs új hír, csak az, hogy kiállítást kapott

Hosszú idő után most először fordult elő, hogy az érdeklődök együtt láthatták nyilvános rendezvényen a hétszeres világbajnok teljes családját.

A bild.de arról számolt be, hogy a Schumacher-família Magdeburgban, ünnepélyes keretek között megnyitotta a Michael Schumacher pályafutásáról megemlékező kiállítást.

Az egykori szponzornak, a DVAG-nak az adta az apropót, hogy Schumacher 20 évvel ezelőtt kezdte tesztelni azt az F310-es Ferrarit, amellyel az 1996-os szezonban versenyzett, és amellyel meglepetésre három győzelmet is aratott.

A kiállításon a hétszeres világbajnok autói, sisakja, trófeái, is megtekinthetők.

 

A lap szerint hosszú idő után most először fordult elő, hogy az érdeklődök együtt láthatták nyilvános rendezvényen a hétszeres világbajnok feleségét, Corinát, Schumi két gyermekét, a lovas Gina Mariát és az apja nyomában járó, a Forma-4-ben versenyző Micket, valamint az édesapját, Rolf Schumachert.

Seine Managerin sprach aus, was alle Anwesenden dachten: „Natürlich fehlt Michael. Natürlich ist es schade, dass er nicht hier sein kann. Und niemand wäre lieber hier als er.“

Közzétette: Bild – 2016. február 15.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik