Sport

NBA: nem mindennapi assziszttal indult az All-Star hétvége

Magyar idő szerint szombaton hajnalban elkezdődött az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság szezonfelező gálahétvégéje, amelynek fő attrakciója majd a vasárnapi meccs lesz a sztárok között. A program azonban többnapos, így például pénteken a jövő nagy reménységei csaptak össze Torontóban, ám ezúttal nem kelet-nyugat, hanem Egyesült Államok kontra világválogatott formában.

A fiatalok nem fogták vissza magukat, pontokban gazdag két félidőt produkáltak. Olyannyira, hogy a végeredmény 157-154 lett az amerikaiak javára, a 30 pontos Zach Lavine-t látták a meccs legértékesebb játékosának (MVP).

Az első félidő hajrájában esett a találkozó egyik legfurcsább kosara, és nem is a befejezés volt rendhagyó, hanem az assziszt. Wiggins szaladt fel a labdával, majd vélhetően a palánk segítségével akart passzolni csapattársának, ám elmérte a dobást. Ekkor jött a képbe Mudiay, aki bravúrosan megmentette a lasztit, olyannyira, hogy Wiggins végül senkitől sem zavartatva (mondjuk ez is a gála lényege) zsákolt egyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik