Sport

Kemény Dénes 20 évvel fiatalabb nőt vesz el

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke tizennégy évnyi együttélés után a közelmúltban eljegyezte párját, legkisebb gyermeke anyját, Renátát - tudta meg a borsonline.hu.

A fáma szerint Kemény Dénes majd másfél évtizede, az athéni olimpia előtt, egy vadászaton ismerte meg Renátát, aki a sportban járatlan volt, így nem is tudta, hogy a Sydneyben olimpiai bajnoki címet szerző pólóedzővel beszélgetett olyan jót.

A pár közös gyermeke, Márk, már tíz éves és ahogy Kemény fogalmaz, nehéz megmagyarázni, miért most, ennyi év után jutott eszükbe a mások számára magától értetődő eljegyzés.

A szövetség elnökeként is rengeteg dolgom van, de amikor összekerültünk, talán a gyerekvállalást, -nevelést tartottuk fontosabbnak. Márk azonban már tízéves, most tényleg jöhetett az eljegyzés, majd az esküvő –

fogalmazott az elnök, akinek első házasságából már van két felnőtt gyermeke, Viktor és Kristóf. Utóbbi korábban az OB1-ben vízilabdázott, majd ificsapatoknál edzősködött, később pedig, még apja szövetségi kapitányi korszakában a válogatott mellett is dolgozott, mint videó elemző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik