Sport

David Beckham újra bizonyította, csodálatos ember

Egy csésze forró tea és kávé a hidegben csodákra képes! Nyilván ez fordult meg David Beckham fejében, aki éppen elsétált Catherine Maynard mellett.

A hölgy a londoni kerékpáros mentőknél (Ambulance Service Cycle Response Unit) dolgozik, és amikor az egykori zseniális szabdrúgásokat lövő futballistával találkozott egy idős férfi ápolt az utcán, aki elesett az angol főváros központjában.

“Vártam a sérültemmel, hogy átadhassam őt a kórháznak, és bár próbáltam őt melegen tartani, azért nagyon hideg van kint, ő is, én is fáztunk már. Hirtelen, felnéztem, és azt láttam, hogy valaki, aki úgy festett, mint David Beckham elmegy mellettünk. Egy hellóval ránk köszönt, majd beszállt az autójába.

– emlékezett vissza Maynard kisasszony a Sky News-nek adott interjújában.

“Tíz perc múlva visszajött. Egy csésze kávét hozott nekem és egy forró teát a beteg számára. Szörnyű volt ebben a hidegben kerékpározni, várakozni, hát még a szegény sérült bácsi számára milyen lehetett. El sem akartam hinni, hogy visszajött a forró italokkal”

– fogalmazott a mentősnő. Beckham újabb nagylelkű, emberi sztorija végigsöpört az angol nyelvű közösségi médián, ahol méltán dicsérték a kedvességét, emberségét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik