Sport

Verrasztó Dávidot nem engedték felszállni a repülőre

Kiváló úszónk Dohában ragadt és a nagykövetség vendégszeretetét élvezi.

Dohában Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen aratott első napi sikerével hatodik fellépésén hatodszor győzött a vk-sorozatnak ennek a számában – a befejező napon harmadik lett 200 méter vegyesen (2:01.90). Aztán megpróbált tovább indulni Dubajba, mert pénteken és szombaton ott zárul a 2015-ös világkupa-sorozat.

Ehhez képest közel sem biztos, hogy odaér. Ahogy írja: “Egyszerűen imádnak Dohában és nem szeretnék, hogy elmenjek innen!! Úgyhogy itt ragadtam”.

Forrás: facebook.com/verrasztodavid
Verrasztó Dávid ideiglenesen a nagykövetség vendége volt Forrás: facebook.com/verrasztodavid

Kiváló úszónkat sikerült elérnünk és kérdésünkre elárulta, azért nem engedték felszállni az Emirates légitársaság repülőjére, mert beszakadt az útlevele. A légitársaság alkalmazottja elég szigorú volt és kiabált vele. Ezt követően Verrasztó a nagykövetségen folytatta a napot, ahol megpróbálnak segíteni neki.

Forrás: facebook.com/verrasztodavid
A dohai magyar nagykövet befogadta úszónkat éjszakára Forrás: facebook.com/verrasztodavid

Sőt, később személyesen a nagykövet fogadta be és a feleségétől frankfurti levest és lecsót is kapott vacsorára és ott töltötte az éjszakát is. “A konzul úr is folyamatosan segít, hogy megoldják ezt az újabb közel-keleti problémát, amit én jelentek!! Elég rosszul állunk, sajnos!”

Verrasztónak azért lenne fontos, hogy Dubajba érjen, mert jelenleg harmadik a Világkupa összetett versenyében, és ha nem tud részt venni a záróversenyen, úgy lecsúszhat a dobogóról. Pénteki tíz óráig valahogy el kellene jusson a verseny helyszínére. A 400 vegyes akkor kezdődik…

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik