Sport

Crosby és Oveckhin is csak mellékszereplő volt

sidney crosby (sidney crosby, )
sidney crosby (sidney crosby, )
Zsinórban a harmadik meccsét veszítette el a Flames, tovább robog a Predators.

Csütörtök hajnalban három mérkőzéssel folytatódott az tengerentúli pofi jégkorongliga (NHL) alapszakasza. A játéknap talán legjobban várt mérkőzése a Washington Capitals és a Pittsburgh Penguins összecsapása volt. A találkozón ugyanis farkasszemet nézett egymással a liga két, talán legjobb játékosa.

Sidney Crosby és Alexander Ovechkin azonban pont nélkül zárt, mégis előbbi csapata örülhetett. A Penguins a harmadik harmadban, hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést. Érdekesség, hogy a Capitals csak huszonnégy másodpercig vezetett, Evgeny Kuznetsov gólját gyorsan kiegyenlítette Beau Bennett.

Az Ottawa Senators a játéknap legtöbb gólját hozó mérkőzésen kerekedett a Calgary Flames fölé. A fordulatokban gazdag összecsapáson hatvan perc játék után 4-4 állt az eredményjelzőn, a rávezetéseket pedig a Senators nyerte. A Flames sorozatban a harmadik mérkőzését veszítette el.

A bajnokság jelenlegi második legjobb csapata, a Nashville Predators az ötödik rendes játékidős győzelmét is megszerezte. A San Jose Sharks ellen Calle Järnkok gólja döntött a záró harmad közepén.

Eredmény – NHL, alapszakasz

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins 1-3 (0-0, 0-0, 1-3)
Ottawa Senators – Calgary Flames 5-4 (0-0, 2-1, 2-3, 0-0, 2-1) – büntetők után
San Jose Sharks – Nashville Predators 1-2 (0-1, 0-0, 1-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik