Sport

Videó: elvágta a penge a hokis fülét

A második harmadban járt a hazai Edmonton Oilers és a Washington Capitals mérkőzése az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján, amikor a Ryan Nugent-Hopkins és John Carlson a korongért csatázott a palánknál. Utóbbi elveszítette az egyensúlyát és elesett, a bal lábával pedig véletlenül eltalálta ellenfele fülét és elvágta azt. (Nemrég a MOL Ligában a fehérvári Devon Krogh nyakát vágta meg a korcsolya.)

Nugent-Hopkins vérző füllel hagyta el a jeget, azonban az Oilers nem sokkal később a Twitteren közölte, hogy nincs komoly baj. A korábbi 1/1-es játékos bő 19 percet töltött a jégen a meccsen, egy-egy gólt és gólpasszt is szerzett, csapata azonban így is beleszaladt egy 7-4-es vereségbe. Jevgenyij Kuznyecov volt az este hőse, a washingtoni játékos triplázott.

Szintén hét gólt lőtt a Montréal Canadiens is, amely Buffalóban aratott kiütéses győzelmet. A kanadai együttes 8-0-0-val kezdte a szezon és két sikerre van attól, hogy beállítsa a ligarekordot: a Toronto Maple Leafs az 1993/94-es, a Sabres a 2006/07-es idényben kezdte tíz győzelemmel az alapszakaszt.

Eredmények – NHL, alapszakasz

Buffalo Sabres – Montréal Canadiens 2-7

New York Islanders – Boston Bruins 3-5

Winnipeg Jets – Tampa Bay Lightning 3-4 hosszabbítás után

Calgary Flames – Detroit Red Wings 3-2 – h. u.

Edmonton Oilers – Washington Capitals 4-7

Los Angeles Kings – Carolina Hurricanes 3-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik