Sport

Széles Sándor jobban van

szeles-sandor(650x433)(1).jpg (széles sándor, )
szeles-sandor(650x433)(1).jpg (széles sándor, )
Az olimpiai bajnok Gyurta Dániel edzőjének javult az állapota.

A blikk.hu egyik olvasója arról számolt be, hogy Széles Sándort élettársával látta sétálni az utcán. Ber­náth Csilla a lap kérdésére elmondta, hogy párja jobb állapotban van, mint arról korábban hallottunk.

“Úgy tapasztalom, jót tett Sanyinak a környezetváltozás, az, hogy a kórházban töltött napok után ismét hazatérhetett. Édesanyjával együtt lessük minden kívánságát, igyekszünk a kedvében járni, kizárólag olyan ételeket teszünk elé, amelyeket szeret. A párom örül, hogy újra olvasgathat, tévézhet, meccseket nézhet, mindenképpen jobb a hangulata. S talán még jobb lenne, ha nem fordult volna ilyen csapadékosra az időjárás, akkor bizonyára gyakrabban kimennénk a friss levegőre. Mert már idáig is eljutottunk. Úgyhogy valóban minket láthattak az utcán sétálni” – mesélte Bernáth Csilla.

Az 59 éves szakember a kazanyi világbajnokság zárónapja előtt lett rosszul, ezért előbb egy helyi kórházban ápolták, majd hazaérkezését követően egy budapesti egyetemi klinika vette át az ellátását. Onnan hazaengedték, majd később állapota újra rosszabbra fordult, ezért augusztusban ismét intenzív osztályra került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik