Sport

Fury igyekszik porig alázni Klicskót

Pénteken Vlagyimir Klicsko váratlanul lemondta a Tyson Fury elleni, október 24-re kitűzött címmérkőzését sérülés miatt. Az ukrán bunyós nem győzött bocsánatot kérni ellenfelétől és a szurkolóktól és leszögezte: a jövő héten bejelentik az új időpontot. A helyszín ugyanúgy Düsseldorf lesz.

Az angol rivális mondhatni kiakadt a bejelentésen. Rögtön a hír után azt írta a Twitteren, hogy meg sem lepődött, ő ezt előre megmondta. Valamivel később ezt hosszabban kifejtette a Daily Starnak is:

A szerdai sajtótájékoztatón szemtől szemben álltunk egymással és tudtam, hogy le fogja mondani a bunyót. Ugyanazt láttam rajta, mint anno David Haye-en (aki kétszer mondta le a közös meccsüket – a szerk.), és tudtam, hogy ennek annyi.

Fury ezután kisebbfajta ámokfutást rendezett a Twitteren, ország-világ előtt kiteregette, mit is gondol Klicskóról. Nem éppen pozitív dolgokat.

Először is egy fotóval jelezte, hogy némi sörrel fog vigasztalódni. Már itt is elkezdte az ukrán cukkolását, hashtagként ugyanis hozzácsapta:#fuckklitschko.

 

Utána Klicsko egyik idézetét posztolta, miszerint a bukás nem opció. Ezt annyival kommentálta, hogy: Igazad van, de k*rva.

 

Ezután retweetelt egy szójátékos bejegyzést: a calf egyszerre jelent vádlit (Klicsko vádlisérülést szenvedett) és borjút is.

Mindezek után még érdekesebb lesz kettejük mérkőzése. Mindegy, mikor lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik