Sport

Gyárfás elárulta, kinek köszönhetjük Bol-dogot

Bol-dog (Array)
Bol-dog (Array)

Gyárfás Tamás szerint ami most az embereknek nem tetszik, az nem is az igazi, ő a Ron-da. Az igazi még Medvegyev orosz elnöknek is tetszett.

A Magyar Úszó Szövetség elnöke az ATV Egyenes beszéd műsorának volt a vendége, ahol Kálmán Olga műsorvezetőnő a kazanyi világbajnokságról, az épülő Dagály uszodáról és a 2017-es világbajnokság kabalájáról, Bol-dogról faggatta. Gyárfás Tamás nem mentegetőzött, azt mondta, ami körbejárta a világsajtót és a többség “Albínó Kóbor Jánosnak”, a “pigmenthiányos lelketlen kutyának, netán a “sorozatgyilkosnak” nevezte, az valóban ronda, akár nevezhetjük Ron-dának is, de nem az igazi és ő azt nem is látta, azt sem tudja ki hozta oda.

 Forrás: MÚSZ/Szaka József

Az igazi kicsi és aranyos, még Medvegyev orosz elnöknek is tetszett.

 Forrás: atv.hu

A teljes videó itt látható és úgy 7:40-től kerül terítékre a kabala állat. Érdemes elmerülni benne, mert Kálmán Olga és Gyárfás Tamás beszélgetése egészen szürreális. De legalább kiderül belőle az is, kinek köszönhetjük a kicsiben valóban egészen emészthető Bol-dogot.

 Forrás: atv.hu

Gyárfás ugyanis elmondta, a szövetség 2021-re készült, így amikor kiderült, hogy 2017-ben lesz a világbajnokság nem sok idő maradt. Egy kedves barátját kérte meg, aki a segítségére seitett és ingyen megtervezte Bol-dogot. Hálás neki. Egyébként Bol-dog nem puli: “legyen kígyó, vagy béka, vagy vizisikló”, jelentette ki Gyárfás és “akár még változtatni is lehet rajta”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik