Sport

Vizes-vb: a nagy örömbe kis üröm került

úszó válogatott (Array)
úszó válogatott (Array)

Lekésték a gépüket a magyar úszók, így csak hétfőn kora este tudnak visszaindulni Isztambulból Budapestre.

A magyar úszóválogatott egy jelentős számú, majd’ harmincfős küldöttsége hétfőn hajnalban indult Kazanyból haza, de a világbajnokság helyszínéül szolgáló város repteréről körülbelül 15 perces késéssel indult a Turkish Airlines járata.

 

Nem mindenki indult volna az ominózus géppel
Fotó: facebook.com 

Ez a késlekedés bőven elég volt ahhoz, hogy a mieink a reptéri “rövid hajnali futóedzés” ellenére lekéssék az Isztambul-Budapest járatot. Mondjuk, eléggé ki volt centizve a csatlakozás, hiszen nagyjából 25 percük volt úszóinknak és edzőiknek a leszállás után átérni a másik kapuhoz. Amikor a transzferkapuhoz ért a csapat, már az utolsó hívást mondták be a járatra, ilyenkor azért már nagy az izgalom.

Miután a gépről lemaradt a társaság, az információs pulthoz igyekeztek, ott pedig végül sikerült elintézni, hogy még ma, este fél hétkor visszainduljanak Budapestre.

Cseh László és edzője mellett többek között Gyurta Dániel és Gergely, Szilágyi Liliána, Bernek Péter, Kapás Boglárka, Turi György, Kiss László szövetségi kapitány, Szabó Tünde szakmai alelnök is Isztambulban ragadt, így a vb adta örömbe egy icipici üröm került a legvégére. Ez legyen a legnagyobb bajunk – még ha most ez kellemetlen is a mieinknek. Az eredeti nagyjából 9:30-as budapesti landolás helyett így a szurkolók nagyjából 20:30-kor üdvözölhetik bajnokainkat a Liszt Ferenc repülőtéren

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik