Sport

Ronaldo pókerrel ütötte el az időt az edzőtáborban

Cristiano Ronaldo pókerezik (Array)
Cristiano Ronaldo pókerezik (Array)

A Melbourne-i edzőtáborozás során a Real Madrid sztárja, C. Ronaldo a szabadidejében ellátogatott egy kaszinóba, ahol pókerrel vezette le a kimerítő edzések fáradalmait.

A Real Madrid Ausztráliában töltötte nyári edzőtáborát, ahol a játékosok a szabadidejük mellett a szurkolókkal paroláztak, vagy éppenséggel kedvenc hobbijuknak éltek. Így tett Cristiano Ronaldo is, aki nem mással, mint pókerrel ütötte el az idejét.

Május végén robbant a bomba, miszerint a királyi csapat szupersztárja, Ronaldo a PokerStarshoz csatlakozott, akivel sportnagyköveti teendőkre szóló szerződést kötött. A megállapodás értelmében a portugál focistának népszerűsítenie kell a pókert, szerte a világban, ahol jár, így az első adandó alkalommal élt is a lehetőséggel.

Fotó: pokerstarsblog.com

Ronaldo ellátogatott Melbourne egyik leghíresebb kaszinójába, a Crownba, ahol a nemrégiben tanult pókerstratégiáit próbálta megmutatni. Természetesen a kártya mellett az asztali csevej is szerves részét képezte estjének.

Azt nem tudni, hogy pontosan melyik és milyen versenyen indult, és arról sem szól a fáma, hogy végül hanyadik helyen sikerült neki végezni. Alighanem nem ez volt az utolsó pókeres kiruccanása Ronaldónak, minden bizonnyal látni fogjuk még őt hamarosan más kaszinók pókerasztalainál is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik