Sport

Marosi vegyes párosban is búcsúzott

marosi-katalin(1)(960x640).jpg (Array)
marosi-katalin(1)(960x640).jpg (Array)

Babos Tímeának párosban és vegyes párosban még szurkolhatunk Wimbledonban.

Sajnos korán befejeződött az angol nyílt teniszbajnokság Marosi Katalin számára. Honfitársunk párosban már kedden kiesett az első fordulóban, vegyes párosban pedig pénteken szintén az első akadály jelentette a végállomást.

Marosi az amerikai Eric Butorac oldalán indult Wimbledonban, ellenfelük egy spanyol indiai duó volt. A María José Martínez Sánchez, Rohan Bopanna páros az első szettet rövidítés után behúzta. A folytatásban a magyar hölgy és amerikai partnere egy breakkel egyenlített.

Fotó: MTI

A döntő játszmában óriási izgalmak után sajnos befejeződött a torna Marosi számára. Hiába hárított két mérkőzéslabdát partnerével, sorsdöntő szituációban, 6-5-nél nem sikerült egyenlíteni, így kiestek.

Az angol nyílt teniszbajnokságon még Babos Tímeáért szoríthatunk. Az egyesben Serena Williams ellen búcsúzó hölgy, párosban Kristina Mladenovic, vegyes párosban pedig Alexander Peya oldalán próbál meg minél tovább jutni.

Eredmény – Angol nyílt teniszbajnokság, Wimbledon, vegyes páros, első forduló

Marosi Katalin, Eric Butorac (magyar, amerikai) – María José Martínez Sanchez, Rohan Bopanna (spanyol, indiai) 6:7, 7:5, 5:7

Ajánlott videó

Olvasói sztorik