Sport

55 millió forintból készül a vizes-vb reklámfilmje

szemereyné pataki klaudia (Array)
szemereyné pataki klaudia (Array)

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármesterea költségek magyarázatául említette, olyan jelenetek is lesznek a spotban, hogy egy úszó ugrik a Lánchídról a Dunába.

A kecskeméti önkormányzat magára vállalta a 2017-es budapesti úszó-világbajnokságot népszerűsítő 30 másodperces imázsfilm készítésének 55,6 millió forintos költségét – adta hírül a baon.hu.

„Kecskemét városa számára megtiszteltetés, és egyedülálló lehetőség a 2017. évi világbajnokság támogatása, mely kiemelt partneri kapcsolatot jelent, és rendkívüli jelentőséggel bír a városmarketing, idegenforgalom és a helyi szolgáltatói szektor szempontjából. A kiemelt partnerség által Kecskemét hivatalos helyszíne lesz a VB egyes kísérőrendezvényeinek” – áll az előterjesztésben.

A filmet összesen harminc másodpercre tervezik, költségként 55 millió 647 ezer forintot különítettek el rá. A kiadások magukba foglalják – többek között – a stáb, a szereplők, a forgatás, a szállítás, a képtechnika, a világítás, a nyersanyag, a hangosítás, az utómunka/3D animáció költségeit.

 Fotó: MTI

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester elmondta, a tárgyalások eredményeként a város kiemelt partner lesz, edzőtáborokat, előversenyeket rendezhetnek majd a fürdőben a vb-t megelőző hónapokban, és „a versenyzők már a kvafilikáció során viselik Kecskemét címerét”.

Hangsúlyozta: a rövid imázsfilmet „a világ minden pontján” bemutatják majd. A költségek magyarázatául említette, hogy olyan jelenetek is lesznek a spotban, hogy egy úszó ugrik a Lánchídról a Dunába.

“Azt gondolom, büszkék lehetünk rá, hogy egy ilyen megállapodást tudtunk kötni. Ennyivel is támogathatjuk ezt a vizes eseményt, ami nemcsak Kecskemétnek, hanem az országimázsnak is egy nagyon fontos állomása. Büszkék lehetünk a Kecskeméti TV stábjára és az animációs filmstúdióra, hogy egy ilyen világeseményhez el tudják készíteni a reklámfilmet” – mondta Szemereyné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik