Sport

Csötönyi Sándor perrel fenyegeti Kokót

Csotonyi-Sandor-Kovacs-Koko-Istvan(1)(960x640).jpg (Array)
Csotonyi-Sandor-Kovacs-Koko-Istvan(1)(960x640).jpg (Array)

A hír24 múlt pénteki Kovács "Koko" István interjúja úgy látszik, kiverte a biztosítékot a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökénél.

Pénteken a hír24-en jelent meg az amatőrök közt olimpiai, világ és Európa-bajnoki címet szerző, a profik közt a WBO-nál csúcsra érő ökölvívóval egy terjedelmes és felettébb őszinte, szókimondó interjú, amelyben sok más mellett kitért egykori sportágára is.

Csötönyi és Kovács régóta nem szívlelik egymást
Fotó: MTI

Kovács Kokó István úgy fogalmazott: “A képzési rendszer borzalmas, gyengék a szakemberek, se eredmény, se néző, az elnök nemzetközi szélhámos, suksükölve doktor, az egész életében nincs egyetlen dokumentált tény sem, nem hogy valós doktori címe vagy diplomája, de szerintem még érettségije sincs.”

A Bors mukatársa az interjúval kapcsolatban felhívta az éppen Bakuban, az Európa Játékokon tartózkodó Csötönyi Sándort, az MÖSZ elnökét, aki úgy reagált, hazatérte után személyiségi jogai megsértése miatt várhatóan bepereli Kovácsot.

“Illetékes helyekre eljuttatom az érettségi bizonyítványomat, amelyet fénymásoltattam, Ha Kokót érdekli, nos, a biztonságtudományok doktora vagyok, sőt, a Business Schoolt is elvégeztem. Utóbbi képzési formában a kaszinók felső szintű irányítását tanultam, mivel abban a szakmában dolgoztam”  – mondta Csötönyi a Borsnak.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik