Sport

Usain Bolt az őrületbe kergeti a szomszédokat

Usain Bolt (Array)
Usain Bolt (Array)

A jamaicai sprinter a környezetében élők szerint egy igazi partyállat és ennek isszák a levét.

Usain Bolt érdekes figura. Jelenleg ő a világ leggyorsabb embere és az Instagramra feltöltött fotói, videói minden bizonnyal százezreknek jelent inspirációt, mindemellett pedig mindig kapható egy kis mókára és a jelek szerint a bulizásból is bőven kiveszi a részét. A Daily Mail cikke szerint nem ritka, hogy hajnalig tartó partikat tart kingstoni otthonában, ezzel pedig lassan az őrületbe kergeti a szomszédait:


Fotó: Europress Fotóügynökség

„Motorzaj, hangzavar, bömbölő zene, partik és sikoltozások. Őszintén kívánom, hogy visszatérjen oda, ahonnan jött. Borzalmas szomszéd. Ő az igazi partibohóc” – írta a Facebookon Boltról a modell Jodi Stewart-Henriques, aki az énekes Sean Paul felesége és közvetlenül a sprinter szomszédságában lakik.

Egy másik szomszéd szerint a hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt egyenesen a pokolból jött.

Ugyanakkor más környéken élők szerint Bolt egy hónapja nem bukkant fel az otthonában, így arról a buliról, ami miatt Stewart-Henriques kiakadt, nem is tehet. A rendőrség is foglalkozott az üggyel, de azt mondták már mindent elrendeztek, ugyanakkor a modell szerint a hatóságok megtagadták az intézkedést, mert Usain Bolt nemzeti hős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik