Sport

Babosék a legjobb 32 között

Babos Tímea (Array)
Babos Tímea (Array)

Győzelemmel kezdték a női párosok versenyét a Roland Garroson.

Babos Tímea és Kristina Mladenovic kettősét a harmadik helyen emelték ki a francia nyílt teniszbajnokság női páros mezőnyében, a magyar, francia duó szerda délután kezdte meg a torna küzdelmeit. A magyar játékos a honi csúcsot jelentő 11. helyen áll a páros világranglistán, Mladenoviccsal idén már három trófeát gyűjtött.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Az első ellenfél a Marina Erakovic, Heather Watson új-zélandi, brit páros volt, Babosék pedig rögtön a meccs elején elvették ellenfelük adogatását és ugyan egy ízben ők is elveszítették szervagémjüket az első szettben, postafordultával visszavették a brékelőnyt, 37 perc alatt nyerték meg 6-4-re az első játszmát. A második etap még szorosabb volt: egy-egy bréket láthatott a francia publikum, na meg egy rövidítést, amiben Babosék voltak sokkal összeszedettebbek, így két szettben, 1 óra 32 perc alatt megnyerték a mérkőzést.

A következő körben jó nevű ellenféllel csapnak össze, a szlovák Daniela Hantuchová és az ausztrál Samantha Stosur kettőse következik ugyanis a sorban.

Eredmény – Roland Garros, női páros, 1. forduló (a legjobb 32 közé jutásért)

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.)-Marina Erakovic, Heather Watson (új-zélandi, brit) 6:4, 7:6 (7-2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik