Sport

Öt nappal az agyműtét után már mosolyog

Ordina Tibor (Array)
Ordina Tibor (Array)

Ordina Tibor lábadozik és szemmel láthatóan jó állapotban van.

Múlt héten számoltunk be róla, hogy Ordina Tibor, a magyar atlétika egyik legszínesebb egyénisége az életéért küzd. Még csak 42 éves. Öt napja megműtötték és a hétvégén felesége már boldogan írta a többszörös magyar bajnok távol és hármasugró közösségi oldalán, hogy: “Drága Barátaink, Ismerőseink! Egy nagyon jó hírt szeretnénk veletek megosztani. Tibi jobban van! Ma már sétált velünk egy kicsit és a humorérzéke is visszatért!. Az első ugrás megvolt, jó úton haladunk!”  Egy órája került fel egy újabb poszt, ami azt bizonyítja, Tibi már mosolyogni is képes!

 

Az n bartom, az egy olyan src, hogy agymtt utn 5 nappal, gy tud mosolyogni:))

Posted by Charley Filpo Underzen on 2015. május 18.

A Magyar Atlétikai Szövetség felhívása:

Kérjük az atléta társadalom segítségét !

Ordina Tiborra, a kilencvenes évek olimpikon, világbajnoki és Európa-bajnoki résztvevő, sokszoros magyar bajnok atlétájára újra nagyon komoly műtét és hosszú felépülés vár, mert korábbi súlyos betegsége sajnálatos módon kiújult.

A május 12-i műtét és az azt követő rehabilitációs időszak során minden támogatás(erkölcsi és anyagi egyaránt) nagy segítséget jelente az UTE egykori kiváló versenyzője, valamint családja számára.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük megengedi, úgy pénzügyi felajánlásaik átutalásával (11773157-08992574-00000000, Ordina Tibor) segítsék és gondolataikkal támogassák Őt és családját ezekben a nehéz pillanatokban. Előre is köszönjük, Magyar Atlétikai Szövetség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik