Sport

Egy komplett csapat átigazol

Deák Zsigmond (Array)
Deák Zsigmond (Array)

Május elején látott napvilágot, hogy felmondott a Magyar Nemzet ötfős sportrovatának összes tagja. Júniustól a Napi Gazdasághoz igazolnak át.

A történet pikantériája, hogy a Ballai Attila rovatvezető, valamint Deák Zsigmond, Fábik Tibor, Ch. Gáll András és Novák Miklós újságírók által alkotott közösség egyszer már meglépte ugyanezt. Bő tíz évvel ezelőtt a Népszavától álltak fel testületileg és mentek át akkor a Magyar Nemzethez.

A ritkaságszámba menő összetartás hátteréről, az aktuális átigazolás okairól vall hétfő este, a Fix tévé Sportpálya című adásában a mindkét “átigazolásban” érdekelt Deák Zsigmond, aki nem mellesleg a Magyar Sportújságíró Szövetségének elnökségi tagja.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n

FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik