Sport
Ordina-Tibor(960x640).jpg (Array)

Túl van az életmentő műtéten a magyar bajnok

Sport24
Sport24

2015. 05. 13. 06:30

AMagyar Atlétikai Szövetség remek kezdeményezéssel támogatja Ordina Tibor, sokszoros távol és hármasugró-bajnokának gyógyulását.

“Túl vagyunk a műtéten. Köszönjük, hogy velünk voltatok. Tibi az intenzíven fekszik. Köszönjük a tegnapi sok-sok imát, erőt, szeretetet! Szorítsatok Tibinek és gondoljatok ránk! Nehéz “ugrások” jönnek!” – posztolta Ordina Tibor felesége a távolugró közösségi oldalán.

 Ordina Tibor betegségét végig élte tíz éves kisfia is
Forrás: facebook.com 

A beavatkozás az orvosok szerint jól sikerült, de várhatóan egy ideig „nem működik” a beteg bal oldala, de bíznak abban, egy idő után Ordina ismét képes lesz mozgatni. 

A Magyar Atlétikai Szövetség elnöke a Blikkben arra hívta fel a figyelmet, hogy fontos az erkölcsi támogatás, de mivel Ordina Tibor a családfentartó, így most pénzre van szükség. A szövetség tesz is ezért. “Azt javasoljuk, hogy a következő versenyeinken emelt nevezési díj legyen. Az atlétikai társadalom így járulna hozzá Tibor kezeléséhez. A befolyt összeget pedig a MASZ megduplázza, így reményeink szerint pár százezer forint összegyűlhet – mondta Gyulai Miklós.

Ön is segíthet:

Ordina Tiborra, a kilencvenes évek olimpikon, világbajnoki és Európa-bajnoki résztvevő, sokszoros magyar bajnok atlétájára újra nagyon komoly műtét és hosszú felépülés vár, mert korábbi súlyos betegsége sajnálatos módon kiújult.

A május 12-i műtét és az azt követő rehabilitációs időszak során minden támogatás(erkölcsi és anyagi egyaránt) nagy segítséget jelente az UTE egykori kiváló versenyzője, valamint családja számára.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük megengedi, úgy pénzügyi felajánlásaik átutalásával (11773157-08992574-00000000, Ordina Tibor) segítsék és gondolataikkal támogassák Őt és családját ezekben a nehéz pillanatokban. Előre is köszönjük, Magyar Atlétikai Szövetség

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.