Sport

Túl van az életmentő műtéten a magyar bajnok

Ordina-Tibor(960x640).jpg (Array)
Ordina-Tibor(960x640).jpg (Array)

AMagyar Atlétikai Szövetség remek kezdeményezéssel támogatja Ordina Tibor, sokszoros távol és hármasugró-bajnokának gyógyulását.

“Túl vagyunk a műtéten. Köszönjük, hogy velünk voltatok. Tibi az intenzíven fekszik. Köszönjük a tegnapi sok-sok imát, erőt, szeretetet! Szorítsatok Tibinek és gondoljatok ránk! Nehéz “ugrások” jönnek!” – posztolta Ordina Tibor felesége a távolugró közösségi oldalán.

 Ordina Tibor betegségét végig élte tíz éves kisfia is
Forrás: facebook.com 

A beavatkozás az orvosok szerint jól sikerült, de várhatóan egy ideig „nem működik” a beteg bal oldala, de bíznak abban, egy idő után Ordina ismét képes lesz mozgatni. 

A Magyar Atlétikai Szövetség elnöke a Blikkben arra hívta fel a figyelmet, hogy fontos az erkölcsi támogatás, de mivel Ordina Tibor a családfentartó, így most pénzre van szükség. A szövetség tesz is ezért. “Azt javasoljuk, hogy a következő versenyeinken emelt nevezési díj legyen. Az atlétikai társadalom így járulna hozzá Tibor kezeléséhez. A befolyt összeget pedig a MASZ megduplázza, így reményeink szerint pár százezer forint összegyűlhet – mondta Gyulai Miklós.

Ön is segíthet:

Ordina Tiborra, a kilencvenes évek olimpikon, világbajnoki és Európa-bajnoki résztvevő, sokszoros magyar bajnok atlétájára újra nagyon komoly műtét és hosszú felépülés vár, mert korábbi súlyos betegsége sajnálatos módon kiújult.

A május 12-i műtét és az azt követő rehabilitációs időszak során minden támogatás(erkölcsi és anyagi egyaránt) nagy segítséget jelente az UTE egykori kiváló versenyzője, valamint családja számára.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük megengedi, úgy pénzügyi felajánlásaik átutalásával (11773157-08992574-00000000, Ordina Tibor) segítsék és gondolataikkal támogassák Őt és családját ezekben a nehéz pillanatokban. Előre is köszönjük, Magyar Atlétikai Szövetség

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik