Sport

Neymar a PokerStarshoz igazolt

Neymar a PokerStarsnál (Array)
Neymar a PokerStarsnál (Array)

A brazil csatár nem hagyja el az FC Barcelonát, mindössze megállapodást kötött a PokerStarsszal, amelynek a sportnagykövete lesz a jövőben.

A múlt héten lezárult egy közel kéthónapos tárgyalássorozat, amelyben megállapodott a világ vezető pókerterme, a PokerStars és a brazil Neymar Jr., aminek értelmében az FC Barcelona csatára sportnagykövetként fogja népszerűsíteni a termet – írja a Poker.hu.

A PokerStars újabb igazolása hatalmas fogás, Neymar tökéletes reklámarca lesz a teremnek Brazíliában, ahol elképesztő ütemben fejlődik a póker, na meg az ázsiai piacra is próbálnak betörni, ahol rengetegen imádják a még mindig csak 23 éves focistát.

Neymar a PokerStars Team SportStars csapatának tagjaként lesz a terem nagykövete, ahol olyan csapattársai lesznek a jövőben, mint a 14-szeres spanyol Grand Slam győztes, Rafael Nadal, a brazil futballikon, Ronaldo, a holland exgyeplabdás, Fatima Moreira de Melo, vagy a svéd sífutó, Marcus Hellner.

A brazil válogatott csatáráról már egy éve lehet tudni, hogy nagyon szemezik a pókerrel, a világsajtót is bejárta az az eset, amikor a világbajnokság elődöntőjében hazájának válogatottja kénytelen volt nélküle kiállni Németország ellen, ő pedig a csúfos első félidőt követően kikapcsolta a TV-t, és inkább elment pókerezni a barátaival.

A PokerStarson a „neymar-jr” nick néven lesz majd megtalálható, és ha betartja ígéretét, amint véget ér a futballszezon, rengeteget lehet majd őt látni a terem online asztalainál ülve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik