Sport

Életéért küzd a magyar bajnok

Ordina Tibor (Array)
Ordina Tibor (Array)

Ordina Tibort többszörös távol és hármasugró bajnokot kedden műtik agydaganattal.

Ordina Tibor, a magyar atlétika egyik legszínesebb egyénisége az életéért küzd. Még csak 42 éves, de már huzamosabb ideje tudja, az agyában nőtt valami, aminek nem lenne ott a helye. Kezelték így, úgy, az állapota hol biztatóbb volt, hol rosszabb. Az utóbbi időben már a járás is gondot jelentett neki, ezért kórházba került. Az elhalaszthatatlan műtétre mai napon kerül sor.

Felesége és kisfia mellett az egész magyar atlétikai és sporttársadalom aggódik egészségéért.

 Ordina Tibor és kisfia a műtét előtt
Forrás: facebook.com 

A Magyar Atlétikai Szövetség felhívása:

Kérjük az atléta társadalom segítségét !

Ordina Tiborra, a kilencvenes évek olimpikon, világbajnoki és Európa-bajnoki résztvevő, sokszoros magyar bajnok atlétájára újra nagyon komoly műtét és hosszú felépülés vár, mert korábbi súlyos betegsége sajnálatos módon kiújult.

A május 12-i műtét és az azt követő rehabilitációs időszak során minden támogatás(erkölcsi és anyagi egyaránt) nagy segítséget jelente az UTE egykori kiváló versenyzője, valamint családja számára.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük megengedi, úgy pénzügyi felajánlásaik átutalásával (11773157-08992574-00000000, Ordina Tibor) segítsék és gondolataikkal támogassák Őt és családját ezekben a nehéz pillanatokban. Előre is köszönjük, Magyar Atlétikai Szövetség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik