Sport

Meleg párt mutatott a csókkamera, felrobbant a stadion

Az amerikai sportágak játékmentes perceiben a "Kiss cam" bevett szórakoztatása a közönségnek. Meglepő dolog történt. 

Ezen a csöndes kedd reggelen elgondolkoztunk azon, ha bármelyik magyar sportág, bármelyik rendezvényén lenne “csókkamera”, akkor egy hasonló eset, mint ami megesett a Los Angeles Dodgers – Arizona Diamondbacks (6-4) baseball meccsen, vajon milyen reakciót vált ki a honi közönségből?

CNN újságírója, John D. Sutter tavaly szeptemberben a meleg kérdés kapcsán épp arról értekezett, hogy Amerikában akkor lesz igazán elfogadott a kérdés, akkor lesznek a homoszexuális párok egyenlőek, amikor természetes lesz, hogy ha a “Kiss cam” rájuk zummol, akkor egyrészt bevállalják a csókot, másrészt a közönség hasonló ovációval fogadja, mint egy-egy heteroszexuális pár esetében.

Nos kedves John, a videó tanúsága szerint Los Angelesben már teljes az egyenlőség. Az autentikus beszámolót bizonyos Steven Hartlinenak köszönheti a thegailygrind.com. Az oldal érthető módon nagy örömmel körtülte világgá örömét.

“Ott voltam a Dodger / Diamondbacks meccsen szombat este Dodger Stadionban. A Kiss Cam megjelent a kivetítőn és néhány férfi-nő pár után a kamera egyszer csak, ahogy szokott a tréfa kedvéért két férfire fókuszált. Mindenki meglepetésére a két férfi egymás felé fordult és megcsókolták egymást, ezzel is bizonyítva, hogy a valós életben is szerető párt alkotnak. Persze nem egy ember tett körülöttem becsmérlő megjegyzéseket, de az tisztán hallatszott, a közönség nagyobb része ünnepelte őket” – fogalmazott a szurkoló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik