Sport

Mayweather és Pacquiao szemtől szemben

Floyd Mayweather Jr, Manny Pacquiao (floyd mayweather jr., manny pacquiao, )
Floyd Mayweather Jr, Manny Pacquiao (floyd mayweather jr., manny pacquiao, )

Meglepően visszafogott volt a két bokszoló a sajtótájékoztatón.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban, a Las Vegasban összecsap napjaink legismertebb ökölvívói közül kettő: Floyd Maywweather Jr. és Manny Pacquiao. Ugyan a többség úgy véli, pár évet csúszott a nagy meccs, azért így is sokan az évszázad bunyójaként vezetik fel az ütközetet, amire a jegyeket pillanatok alatt elkapkodtak és a felhajtás is hatalmas.


Mintha a filippinó öklöző jobban élvezte volna a sajtótájékoztatót
Fotó: Europress Fotóügynökség

Épp ezért meglepő, hogy a helyi idő szerint szerdai sajtótájékoztató igencsak visszafogott volt, bár Mayweather hamar össze is foglalta, minek köszönhető ez:

„Régen hangos voltam és mindig személyeskedtem. Most már öregebb is lettem, na meg ez a bunyó eladja magát. Nem nekem kell” – idézi a New York Times és az igazat megvallva nehéz lenne vitatkozni ezzel a kijelentéssel.

Money korábban egyébként azt is kifejtette, hogy számára nem is bír különös jelentőséggel a hétvégi ütközet. Mint mondta, ő megcsinálja a „házifeladatot”, rendesen felkészül, de ez csak üzlet.

„Nem a jó és a rossz harca lesz ez. Csupán egy topon lévő ökölvívó találkozik egy másik topon lévő bokszolóval” – vélekedett Mayweather.

Manny Pacquiao sem mondott igazán hangzatos dolgokat:

„Nem jósolgatok. Pusztán izgatott vagyok. Floyd és én is felkészültünk annak reményében, hogy egy nagyszerű összecsapással tudjuk megajándékozni a világot. Ebben semmi személyeskedés nincs, mindketten tesszük a dolgunkat és be akarunk kerülni a boksz történelemkönyvébe.”

Vihari előtti csend – szokták mondani.

Videó – Egy kis betekintés a sajtótájékoztatóba:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik