Sport

Vasárnap beindul az élménykülönítmény!

vivicitta 2014 (futóverseny, vivicitta, budapest, )
vivicitta 2014 (futóverseny, vivicitta, budapest, )

Kiadónk, a Central dolgozói összeálltak, és együtt futnak a Vivicittán a Bátrakért, a súlyosan beteg gyerekekért, hogy közülük minél többen részt tudjanak venni a Bátor Tábor élményterápiás foglalkozásain.

1984-ben találták ki az olaszok, hogy Vivicittá – éljen a város, szeresd a várost! – felkiáltással gyönyörű, de zsúfolt, és lassan lakhatatlan településeiken futásra ösztönzik a népet. Mert milyen szép is az, amikor az emberek sportolás közben csodálhatják meg lakhelyüket, rácsodálkoznak az addig rejtve maradt szépségekre, értékekre! 1986 óta hazánkban is rendszeres a Vivicittá Városvédő Futás. Vasárnap  a harmincadik, jubileumi eseményre kerül sor, majd’ húszezer futó részvételével. 

 A Centralos futók
Fotó: elmenykulonitmeny.hu 

Idén kiadónk, a Central Médiacsoport is csatlakozik az eseményhez. A Bátor Tábor támogatásáért összesen 236 km-t teljesít majd munkatársainkból összeállt futócsapat. Április 19-én a Telekom Fenntarthatósági Médiaklubjának tagjaiként a gyerekek jobb sorsát alakító, segítő egyesületek, civil szervezetek munkájára kívánjuk felhívni a figyelmet. 

A Central futócsapat tagjai örömmel futnak a jó ügy érdekében, és a segítségetekkel még messzebbre juthatnak.
Egy mozijegy, egy kávé, vagy egy esti sörözés árával kérlek, támogasd most Te is a Bátrakat!

Kattints bátran a linkre és fogadj örökbe egy km-t: http://elmenykulonitmeny.hu/cent.bator.tabor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik