Sport

Óriási pókerrekordot döntött az amerikai csajzsugás

Az amerikai Angela Jordison egymást követő három pókertornát is megnyert az Oregon állami versenysorozaton, ezzel rekordot döntött.

Fantasztikus eredményt ért el az amerikai Angela Jordison, aki egy főleg férfiak dominálta sportban, a pókerben döntött hatalmas rekordot, amivel örökre beírta magát a történelemkönyvekbe – írja a Poker.hu, Magyarország vezető pókeres hírportálja.

Ritkán kerülnek be a hírekbe egy kis oregoni kaszinó, a Wildhorse Resort & Casino főleg kistétes versenysorozatának eseményei, de ezúttal egy hölgynek köszönhetően a szinte csak a nyugat-amerikai államban ismert Pendleton Series bejárta a legnevesebb pókeres médiákat.

Az április 9-19. között megrendezésre kerülő sorozaton ugyanis Angela Jordison megnyerte az első három versenyt. Ehhez közel 1 200 játékost kellett megelőznie, az első versenyen, a százdolláros No Limit Hold’em eventen 537-et, a másodikon, a kétszáz dolláros, szintén NLH tornán 448-at, míg a harmadikon, az ugyancsak 200 dolláros Hold’em Shootout versenyen 214 játékost.

A három győzelmével több mint 33 ezer dollárt keresett, és bár ez is szép summa, ezzel az összeggel aligha kerülne be a hírekbe, ellenben teljesítményével, ami egyedülálló a maga nemében, olyanra ugyanis már volt példa, hogy valaki egymás után két versenyt is nyerjen, de hogy hármat, az Jordisonnak sikerült először.

Sőt, még egy internetes kaszinóban vagy pókeroldalon is ritkaságszámba menne az ilyen hármas nyerőszéria, bár ezeket nem is igazán rögzítik sehol, így nem tudni, történt-e már egyáltalán valaha ilyen.

Az amerikai pókeres hölgy egyébként egy évtizede játszik, rengeteg barátot szerzett már a pókernek köszönhetően, nem mellesleg 81 ezer dollárt kártyázott már össze az évek folyamán, ami több mint húszmillió forintnak felel meg. Alighanem jó páran elfogadnának egy ennyire jól jövedelmező hobbit magunknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik