Sport

Ibrahimovicnak nem kellett az egymilliárd forint

Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )
Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )

A Paris Saint-Germain svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic nem fogadta el a PokerStars 3,5 millió eurós szponzorajánlatát, így átszámítva egymilliárd forintra mondott nemet.

Alighanem jól tele lehet a zsebe Zlatan Ibrahimovicnak, ha egy orbitális nagy gázsira nemet tudott mondani, pedig mindössze egy pókerterem logóját kellett volna egy évig magán viselnie – írja Magyarország vezető pókeres hírportálja.

A világ legnagyobb online pókeroldala, a PokerStars környékezte meg a rendkívül népszerű svéd-bosnyák focistát, hogy lenne-e a terem francia aloldalának arca egy évre. Ehhez 3,5 millió eurót ajánlottak fel, és már úgy is tűnt, hogy sikerül megállapodni a feleknek, amikor Zlatan hirtelen visszautasította és nemet mondott az üzletre.

Ibra az utolsó pillanatban gondolta meg megát, úgy hírlik a szívére hallgatva, de különösebb magyarázat nélkül állt el a szponzorszerződéstől. Ezzel a PSG rendkívül gólerős csatára olyan összeverbuvált csapatra is nemet mondott, amely a Team PokerStars SportStars néven ismert a pókervilágban.

Négy különböző sportág kiemelkedő egyéniségeiről van szó, a spanyol Rafael Nadal, a brazil Ronaldo, a holland Fatima Moreira De Melo és a svéd Marcus Hellner, akiknek még egyelőre várni kell, hogy új csapattársuk érkezzen. Vajon ki lesz a következő sportsztár, akit egymilliárd forinttal környékez meg a PokerStars?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik