Sport

Berki Krisztián is ott lesz az ob-n

berki krisztián (berki krisztián, )
berki krisztián (berki krisztián, )

Ugyan csak nézőként, de kilátogat a Tornacsarnokba szombaton.

Az olimpiai bajnok Berki Krisztián múlt heti vállműtéte után ott lesz a tornászok Swietelsky Szer Országos Bajnokságán a hétvégén, igaz, csak nézőként. A világbajnok a viadal első napján, szombaton teszi tiszteletét a szerenkénti Ob-n, amely 10.30 órakor kezdődik a budapesti Tornacsarnokban.

Berki már sokkal jobban van, varratait szerdán szedték ki, és azt is elmondta, hogy sebe szépen gyógyul, jóllehet egy kicsit duzzadtabb a válla. Délelőttönként folyamatosan jár gyógytornára, illetve további rehabilitációs kezeléseket is igénybe vesz. A gyógytornán egyelőre csak passzív gyakorlatokat végeznek, külön kézmozgatás és egyéb gyakorlatok is szerepelnek.

„Örülök, hogy szombaton, ha csak nézőként is, de ott leszek a fiúkkal a Tornacsarnokban. A varratkiszedés ma fájdalommentes volt, igazából jól vagyok. Minden délelőttöm a rehabilitációval telik, délutánonként pedig otthon pihenek, illetve a gyógytornából olyan gyakorlatokat is megcsinálok, amelyeket egyedül végre tudok hajtani. Ha minden a tervek szerint halad, jövő héten szeretnék lejárni a Tornacsarnokba is, ahol már a hasizmomat is edzhetném” – idézi Berkit a Magyar Torna Szövetség közleménye.

A férfiak és nők Swietelsky Szer Országos Bajnokságát szombaton és vasárnap 10.30 órától rendezik a Tornacsarnokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik