Sport

Sose fizettek még ennyit a szurkolók egy meccsért

floyd mayweather, manny pacquiao (floyd mayweather, manny pacquiao)
floyd mayweather, manny pacquiao (floyd mayweather, manny pacquiao)

Floyd Mayweather és Manny Pacquiao összecsapása lesz a legdrágább bokszmeccs, amit élőben lehet követni.

Az Egyesült Királyásgban – és úgy egyébként külföldön – nagy hagyománya van annak, hogy bizonyos sportcsatornák külön elérhetővé tesznek egy-egy kiemelt fontosságú mérkőzést, legyen szó bármilyen sportágról. 

Eddig a nézőknek tavaly kellett legjobban a zsebükbe nyúlniuk ha bokszról van szó, ugyanis Carl Froch és George Groves összecsapását 21,95 fontért lehetett elérni, azaz mostani árfolyamon közel 9 ezer forintért.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

“Money” Mayweather és “Pacman” Pacquiao meccséről már többször is írtunk, a jelenkor egyik legjobban várt meccse ugyanis minden eddigi rekordot megdöntött és meg is fog dönteni, elég ha csak azt nézzük, hogy nem lesz üres szék az arénában, pedig 400 ezer a legolcsóbb, majdnem 3 millió forint a legdrágább belépő.

Aki viszont otthon, a televízió előtt nézné meg a csatát, annak viszont 25 fontot (10 ezer forint) kell leszurkolnia, ezzel pedig a május 2-i bokszmeccs a legdrágább lesz a brit televíziózás történetében. 2007-ben a Sky Sports műsorra tűzte Mayweather és Ricky Hatton összecsapását, akkor 15 fontért lehetett otthon megtekinteni, és természetesen rekordot döntött 1,2 millió nézővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik