Sport

12 két méter feletti ember egy rakáson szép?

Milwaukee Bucks (Milwaukee Bucks)
Milwaukee Bucks (Milwaukee Bucks)

A harmadik negyed végén 79-65-re ment a vendég Miami Heat Milwaukeeban és a pályán csupa lógó orrú hazai játékost láttak a nézők! Ami eztán történt, az a mese kategória.

Elképesztő hajrát nyitott a Bucks, ami arra volt elegendő, hogy az utolsó másodpercekben már csak két pontos hátrányban voltak. A 10,8 másodperccel a vége előtti feldobás után Jared Baylessnek kellett volna egy-egyeznie és két ponttal hosszabbításra mentenie a meccset. Be is tört,  de nem jött össze a kosár. 5,3 másodpercet mutatott akkor az óra, amikor a labda a gyűrűről a kifelé pattan. Zaza Pachulia reflexei működtek remekül, előbb újbeggyel lepattanózott, majd a sarok felé tartó saját lasztiját félig háttal, a pályáról kiesve, 1,3 másodperccel a dudaszó előtt még visszajátszotta Khris Middletonnak. Ő meg az utolsó pillanatban eleresztette a triplavonalon túlról. Ami utána történt, az már az örület kategóriába tartozik: a játékosok egymáson, míg a csarnok “felrobbant”.

Amúgy a ligaelső Golden State 39 év után ismét megnyerte a Csendes-óceáni csoportot az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján.

NBA, alapszakasz, eredmények:

Detroit Pistons–Toronto Raptors 108–104
Dallas Mavericks–San Antonio Spurs 101–94
Milwaukee Bucks–Miami Heat 89–88
Oklahoma City Thunder–Los Angeles Lakers 127–117
Sacramento Kings–Philadelphia 76ers 107–106
Portland Trail Blazers–Golden State Warriors 108–122

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik