Sport

Hivatalos: távozik a Ferencváros legnagyobb sztárja

tomori zsuzsanna (tomori zsuzsanna)
tomori zsuzsanna (tomori zsuzsanna)

Nerea Pena szerződést hosszabbított, Tomori Zsuzsanna nem.

A Fradi spanyol csillaga ismét elkötelezte magát a klub mellett. A mindig mosolygós játékos ezúttal sem palástolta örömét.

“Boldog vagyok és elégedett, hogy továbbra is a Ferencváros csapatát erősíthetem. A klubnál mindenki nagyon kedves velem, olyanok vagyunk mi a Fradinál, mint egy nagy család. Szeretem ezt a légkört, szeretek itt lenni. Remélem a következő szezonban nagy dolgokat, fontos címeket érhetek el a Fradival” – nyilatkozott a fradi.hu-nak Pena.

Ebben az esztendőben, Vácon eddig kiváló formában játszó Hornyák Dóra a következő évtől már a Népligetben küzdhet a zöld-fehér színekért.

 Fotó: MTI

Az érkező és hosszabbító játékosok mellett azonban két játékos is távozik az FTC-től.

Rédei-Soós Viktória a következő szezontól a Dunakanyarban kamatoztathatja tovább tudását a Vác csapatában.

Tomori Zsuzsanna, aki a Fradiban töltött évei alatt lett világsztár, nem hosszabbította meg szerződését, így a szezon végén elhagyja a Ferencvárost.

A Győri Audi ETO KC ezzel egy időben bejelentette, hogy három magyar és két holland válogatott játékos érkezik nyáron a klubhoz.

Tomori Zsuzsanna, Kiss Éva, Tóth Gabriella, Nycke Groot és Yvette Broch egyaránt 2017 júniusáig írt alá a BL-címvédőhöz.

A jelenlegi keretből már ismert Katrine Lunde távozása, rajta kívül Herr Orsolya, Szepesi Ivett, Vesna Milanovic Litre, Hornyák Ágnes, Macarena Aguilar és Jelena Grubisic szerződését nem hosszabbítják meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik