Sport

Babos új ruhában nyert

Babos Tímea (babos tímea, )
Babos Tímea (babos tímea, )

A magyar teniszező a 19 éves amerikai Allie Kiicket (231.) verte6:3, 6:2-re Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában. A mérkőzés 57 percig tartott. 

“Nyertem az első körben itt Indian Wellsben!:) Hogy tetszik az uj Tonic ruháim egyike?:)” – kommentálta győzelmét facebook oldalán Babos Tímea, aki a hét elején kötött szponzori megállapodást a sportruházat-gyártóval. Persze az amerikai lány ellen eleinte nem volt ez ilyen vidám és könnyű.

Meglepetésre Kiick kezdte jobban a mérkőzést, mert 1:1 után 30-ra vette el Babos Tímea adogatását. Ezután viszont a világranglista 86. helyén álló magyar teniszező kétszer is 15-re brékelt, és 4:2-re fordított. A hetedik játékban ismét életjelt adott magáról Kiick és újra elvette ellenfele adogatását, de eztán Babos egyértelműsítette fölényét, megnyerte a következő két adogatást és a második játszmát is fölényesen hozta – számolt be a babostimea.hu.

Babos Tímea ellenfele a főtáblára jutásért a 20. helyen kiemelt Alison Van Uytvanck lesz. A 20 éves belga játékos 118. a világranglistán, de volt már 73. is.

WTA-TORNA, INDIAN WELLS, 5 381 235 dollár, kemény pálya, selejtező 1., eredmény:

Babos (magyar)–Kiick (amerikai) 6:3, 6:2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik