Sport

Pacquiao nem akar Mayweatherről beszélni

Manny Pacquiao, Floyd Mayweather Jr (manny pacquiao, floyd mayweather jr., )
Manny Pacquiao, Floyd Mayweather Jr (manny pacquiao, floyd mayweather jr., )

A filippinó bunyós a meccsről nyilatkozott: elmondása szerint tudja, hogyan győzze le amerikai ellenfelét.

Mint ismert, nemrégiben megtörtént a nagy bejelentés: napjaink legjobb bokszolói közül kettő, az eddig még veretlen Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao május 2-án összecsap Las Vegasban. Az évtized legjobban várt mérkőzése kapcsán hatalmas az érdeklődés, a 17 ezer, darabonként 5 ezer dollárba kerülő jegyek negyedóra (!) alatt elfogytak.


Májusban végre szemtől szemben is találkozik a két nagyágyú
Fotó: Europress Fotóügynökség

Kedden a filippínó öklöző nyilatkozott a Yahoo! Sportsnak, ugyanakkor kisebb meglepetésre nem volt hajlandó amerikai ellenfeléről beszélni, csak magáról a mérkőzésről:

„Nincs mit mondanom arról, hogy milyen ember. Nem is fogok erről beszélni. Mint bokszoló, nagyon gyors, jó a lábmunkája és nagy az ütőereje is, azaz összetett bunyós, azonban tudom mi a dolgom: megsorozom kemény ütésekkel, ezt eddig igazából senki sem tette meg ellene. Rendesen felkészülök belőle” – mondta Pacquiao, aki szombaton érkezett meg Los Angelesbe, hogy megkezdje az edzőtábort.

A két bunyós a május 2-i hetet megelőzően mindössze egyszer fog találkozni egymással: március 11-én, Los Angelesben, ahol közös sajtótájékoztatót tartanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik