Sport

Fantasztikus tornagyőzelem Baboséktól

Babos Tímea (babos tímea, )
Babos Tímea (babos tímea, )

Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal győzött a szombati párosdöntőben a 2,513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán.

 Fotó: babostimea.hu

A nyolcadik helyen kiemelt magyar, francia duó két sima játszmában verte a hatodikként rangsorolt Garbine Muguruza, Carla Suárez Navarro spanyol kettőst: az első szettet 6-3-ra hozták Babosék, a másodikat pedig 6-2-re, így a vártnál sokkal simábban diadalmaskodtak.

Babos idei első, pályafutása nyolcadik tornagyőzelmét aratta párosban, s a mostani sikerért 130 300 dollárt kaptak párostársával.

“Megvan végre az első tornagyőzelmünk! Nagyon boldog vagyok! Taktikusan játszottunk. Nagy győzelem a mai! Tényleg boldog vagyok, egész héten jól teljesítettünk. De ma igazán koncentráltunk, és ez kifizetődött” – nyilatkozott honlapján, a babostimea.hu-n a magyar játékos.
    
“Régóta ismerjük egymást, ez sokat segít nekünk. Ha az egyikünk nem játszik jól, akkor a másik próbál segíteni, támogatást nyújtani. Minden nap azért dolgozunk, hogy javuljunk. Nagyon örülünk a mai győzelemnek!” – fogalmazott Kristina Mladenovic.

Eredmény – dubaji tenisztorna, páros, döntő

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 8.)-Garbine Muguruza, Carla Suárez Navarro (spanyol, 6.) 6-3, 6-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik