Sport

Darabokban került elő Talmácsi motorja

Bő fél évvel ezelőtt lopták el gyorsaságimotoros-világbajnokunk járgányát. A rendőrök elkapták a tetteseket és megtalálták a motort is. Más kérdés, hogyan.

Tavaly júliusban osztotta meg közösségi oldalán a világbajnok, hogy ellopták a motorját. Mellékelt egy ipari kamerás fotósorozatot is az esetről, amint két bukósisakos férfi elhajt a járművel.

 

 

Örömhír, a blikk.hu arról számolt be, hogy elkapták az elkövetőket és a motor is visszakerült tulajdonosához pár napja, csak éppen darabokban. “A motoros csapatom bázisán vannak a robogóm alkatrészei. Olasz szerelőink megígérték, hogy megpróbálják összerakni. A lényeges alkatrészek megvannak, de még nem tudom, hiányzik-e valami. A világbajnok motorom festését idéző karosszériaelemek sajnos megsérültek, amikor szétszedték a gépet, de legalább előkerültek. Amikor tavaly kiderült, hogy megvan a robogóm, abban bizakodtam, idén tavasszal ismét használhatom. Talán megvalósul az álmom. Ezért persze a rendőrségnek is hálás vagyok” – nyilatkozta a blikk.hu-nak Talmácsi. 

A két, egykor pizzafutárként dolgozó tettes felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik