Sport

UFO-val ütközött Fa Nándor

Fa Nándor (fa nándor, )
Fa Nándor (fa nándor, )

A Barcelona World Race versenyen a magyar kapitány hajója egy azonosítatlan úszó tárggyal ütközött, amely komoly károkat okozott a vitorláson.

Az UFO (Unidentified Flying Object) magyar jelentése „azonosítatlan repülő tárgy”, de jelen esetben az óceánon haladva inkább Unidentified Floating Object, „azonosítatlan úszó tárgyra” módosította Fa Nándor a Spirit of Hungary kapitánya, miután a Barcelona World Race versenyén egy azonosítatlan tárggyal ütközött az Indiai-óceánon.

 Fa ándor az eltört kormányt összekötő rudat javítja
Fotó: spiritofhungary.hu 

“Ma reggel megtörtént az, amire felkészültem, de reméltem, hogy sohasem lesz rá szükség.A bal oldali kormánnyal ütöttünk valami nagy fekete tárgyat. Óriási csattanásra ugrottunk ki mind a ketten, a hajó rázkódott egyet és a kormány fent úszott a víz tetején. Nem tudjuk, hogy mi volt a tárgy, de nem fújt, nem mutatott semmiféle életjelet, valami fekete, nagy tömegű, kemény, erre utalt a koppanás és a hajó rázkódása is” – számolt be a kapitány az internetes hajónaplóban

A hajón keletkezett hibákat – az eltört kormányt összekötő rudat és a műholdvevő antennát – megszerelték és a hetedik helyen hajóznak továbbra is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik