Sport

Michelisz: 250 ezer euró – kösz nem

A Blikk információja szerint a WTCC-világbajnokságon tavaly negyedik helyen záró magyar pilóta a mesés ajánlat ellenére sem hagyja el magyar csapatát, a Zengő Motorsportot.

A blikk.hu úgy tudja, hogy nagyjából 250 ezer eurós, azaz 75 millió forintos fizetéssel csábította a gyári Honda Michelisz Norbertet, de ő ennek a harmadáért inkább hűséges marad magyar csapatához. Bő egy hete ugyan még négy napot együtt tesztelt Valenciában a Hondával, de az istálló azt már korábban bejelentette, két autóval vesz részt a 2015-ös vébén és mivel a két eddigi gyári menő, az olasz Gabriele Tarquini és a portugál Tiago Monteiro is vígan hajtotta autóját Spanyolországban, feltehetőleg övék lesz a két első hely.

“Azon dolgozunk, hogy Norbinak és a csapatnak hazai környezetben tudjuk megteremteni a világszínvonalú feltételrendszert a fejlődéshez. Napokon belül kiderül, megérte-e, de többet erről most nem mondhatok” – közölte szűkszavúan Juni György, a túraautó-vébén szereplő alakulat ügyvezetője a blikk.hu kérdésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik