Sport

Kukásautót vezet a sztárjátékos édesapja

Kevin Sherman (Kevin Sherman)
Kevin Sherman (Kevin Sherman)

Richard Sherman, a Seattle Seahawks bajnok NFL-játékosának édesapja még ma is kukásautót vezet.

Richard Sherman az előző idényben megnyerte a Super Bowlt csapatával, idén pedig közel jártak a duplázáshoz, ám a New England Patriots megállította őket a cél előtt. A védőjátékos napjaink legmegosztóbb figurája, van, aki imádja nagy szája miatt, persze sokakat ki is borít a stílusával, ám az vitathatatlan, hogy a posztján az egyik legjobb.

Ez pedig egyet jelent azzal, hogy agyonkeresi magát: tavaly a liga legjobban fizetett cornerbackje lett négy szezonra aláírt 56 millió dolláros szerződésével.

 Kevin Sherman a fia ereklyéivel
Fotó: Youtube 

Gondolhatnánk, Sherman rokonainak nincs is gondjuk a megélhetéssel, ám ez nem így van. Az édesapja, Kevin ugyanis elmondta, attól hogy a fia sikeres, ő még nem szeretné feladni a munkáját, ezért továbbra is kukásautó-sofőrként keresi a kenyérre valót.

Kevin Sherman már húsz éve dolgozik azon, hogy Dél-Kalifornia utcái tiszták legyenek: “A fiam az NFL-ben játszik, de nem akarom, hogy életem hátralévő részében ő gondoskodjon rólam, tőle függjek” – mondta a büszke apa, aki korábban gokartozás közben balesetet szenvedett és egyik szemére megvakult.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Hozzátette, mindig arra tanította a gyermekeit, hogy sose adják fel.

“Senki kedvéért se változz meg. Légy önmagad. Mindegy, hogy az jó vagy rossz, de senki sem mondja rád, hogy nem vagy önmagad.”

Richard Sherman a Super Bowl után apa lett, hiszen megszületett kisfia, Rayden. Talán a sors akarta így, de február 5-én jött világra (2.5.), Sherman mezszáma pedig épp a 25-ös.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik