Sport

Super Bowl: Katy Perry már készen áll

katy perry (katy perry)
katy perry (katy perry)

Katy Perry amerikai popénekesnő oroszlánt, cápákat és legalább némi élő éneklést is ígér a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében való fellépésére.

A Roar című sláger előadója nem árult el sokat a helyi idő szerint vasárnapi bajnoki mérkőzés szünetére tervezett koncertjéről, de annyit elmondott, hogy meglepetésvendégként egy veterán énekesnő, valamint Lenny Kravitz is csatlakozni fog hozzá a színpadon.

“Azt hiszem, az erősségeimre fogok támaszkodni, a humorra és a jókedvre. Remélem, hogy a nap végére több mint százmillió ember fog egyszerre mosolyogni” – mondta Perry a phoenixi kongresszusi központban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.

A 30 éves popénekesnő, aki ígérete szerint több jelmezzel is készül a koncertre, meglehetősen óvatosan fogalmazott azzal kapcsolatban is, hogy mennyit fog playbackelni a színpadon – az előadókat gyakran kritizálják, ha csupán tátognak egy-egy nagyszabású esemény alkalmával.

 Fotó: Europress fotóügynökség

“Azt hiszem, hogy a műsor jelentős része élő lesz” – fogalmazott Perry, aki a legnépesebb követőtáborral büszkélkedhet a Twitteren.

Két évvel ezelőtt Beyoncé adott koncertet a félidőben, ám produkcióját kissé beárnyékolta, hogy nem sokkal korábban kiderült, playbackről énekelt Barack Obama amerikai elnök eskütételén.

A vasárnapi nagydöntőn a címvédő Seattle Seahawks és a New England Patriots csap össze az arizonai Glendale-ben, a Phoenixi Egyetem stadionjában.

Tavaly Bruno Mars a Red Hot Chili Peppers kíséretében lépett fel a Super Bowl félidejében: a produkcióra rekordot jelentő 115,3 millió televíziónéző volt kíváncsi, ami kicsivel több volt, mint a bajnoki mérkőzés átlagnézettsége.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik