Sport

Jó hír a Veszprém-szurkolóknak

Iváncsik Gergő egy évvel, 2016. július 30-ig szerződést hosszabbított az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatával. Ő lesz a leg, leg, leg.

Az előző idényben magyar bajnok, kupagyőztes, a Bajnokok Ligájában négyes döntős csapat klubvezetése szerdán jelentette be, hogy sikerült megállapodnia a válogatott balszélsővel a folytatásról.

Iváncsik Gergő 2000. szeptember 16-án debütált a veszprémi csapatban, és eddig 13 bajnoki cím, 10 kupagyőzelem, egy BL-döntő, egy BL Final Four, valamint egy KEK győzelem részese volt. 2010-ben az év játékosának választották Magyarországon és a világválogatottba is bekerült.

A 33 esztendős balszélső eddig összesen 590 tétmérkőzésen 1967 gólt szerzett veszprémi színekben. A lejátszott mérkőzések tekintetében a klub történetében a második helyen áll Csoknyai István mögött (601), míg a találatok számát illetően – egyre közelebb kerülve Gyurka Jánoshoz (2000 gól) – ötödik a sorban, így prognosztizálható, ha nem jön közbe sérülés, mindkét rangsorban átveszi a vezetést, ezzel ő lesz minden idők legnagyobb veszprémije.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik