Sport

Gyarmati: Kisebb sérülésnek számít az agyrázkódás

Gyarmati Anna hatodik lett a hódeszka vb-n, de akár jobb helyen is végezhetett volna, ha balesete nem gátolja meg a folytatásban.

Mint arról korábban beszámoltunk, kiválóságunk bravúros szerepléssel bejutott a vb-döntőbe, ám ott sérülés miatt nem indulhatott, így végül a hatodik helyen zárt slopestyle-ban.

“Kisebb agyrázkódásom lett, megrepedt a vállam, és egy csúnya monokli emlékeztet a bukásra, de most már jól vagyok. Serencsére nem mozdult el a csont, így nagyjából három hét pihenésre lesz szükségem” – nyilatkozott Gyarmati a Borsnak. Hozzátette, a februári kanadai Világkupán már indulna.

“Ez a sportág ilyen. Kockáztatni kell a jó eredményért. Korábban volt már keresztszalag-szakadásom, több törésem, megroppant a csigolyám, és agyrázkódásból is ez a negyedik, szóval a mostani csak kisebb balesetnek számít” – folytatta a 21 éves sportolónő.


Elárulta, 
nem keserítette el, hogy a kreischbergi fináléban nem tudta megmutatni, mit tud.

“Már az is nagy szó, hogy döntőbe kerültem. A helyszínen ugyan azt mondtam az orvosoknak, hogy folytatni akarom a versenyt, de akkor az agyrázkódás miatt nem igazán voltam magamnál, a pálya vonalvezetését sem tudtam felidézni. Mostanra azért minden visszajött” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik