Sport

Kidőlt vízilabda-válogatottunk alapembere

Belázasodott, így nem utazhatott el a férfi vízilabda-válogatottal a görögországi világliga-selejtezőre Varga Dániel, az együttes csapatkapitánya.

 Fotó: vlv.hu

Az mvlsz.hu beszámolója szerint a keret vasárnapi találkozóján a szakmai stáb döntött úgy, hogy Vargának itthon kell maradnia, Benedek Tibor szövetségi kapitány pedig Madaras Norbertet hívta be a helyére.

A szakvezetőnek a múlt héten a hosszabb ideje betegséggel bajlódó Manhercz Krisztián helyettesét kellett megtalálnia, a keretbe akkor Bátori Bence került be.

A magyar válogatott számára a keddi, athéni lesz a legfontosabb mérkőzés a négycsapatos selejtezőcsoportban, ahonnan az első helyezett kerül tovább, és vehet majd részt a világliga-sorozat júniusi, olaszországi szuperdöntőjében. A nyolccsapatos finálé győztese kijut a 2016-os riói olimpiára. 

A magyar válogatott kerete:

Decker Attila (Szolnoki Dózsa-Közgép), Nagy Viktor (Szolnoki Dózsa-Közgép) – kapusok

Bátori Bence (A Híd-OSC-Újbuda), Bedő Krisztián (ZF-Eger), Erdélyi Balázs (ZF-Eger), Gór-Nagy Miklós (A Híd-OSC-Újbuda), Hárai Balázs (ZF-Eger), Hosnyánszky Norbert (ZF-Eger), Madaras Norbert (Szolnoki Dózsa-Közgép), Salamon Ferenc (A Híd-OSC-Újbuda), Szivós Márton (ZF-Eger), Varga Dénes (Szolnoki Dózsa-Közgép), Vámos Márton (Szolnoki Dózsa-Közgép) – mezőnyjátékosok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik