Sport

Ronaldo milliókat nyert pókeren a Bahamákon

A brazil Fenomén megmutatta, hogy nem csak a labdához, hanem a kártyához is nagyon jól ért, a világ egyik legnehezebb versenyének nyolcszáz fős mezőnyében a 26. helyig jutott.

Az aktív futballtól pár éve visszavonult, kétszeres brazil világbajnok Ronaldo már hosszú ideje egy másik sport, mégpedig a póker iránt érdeklődik, és eme új hobbija meg is hozta első eredményét a Bahamákon rendezett PCA-n – írja a Poker.hu.

Nemrég ért véget ugyanis a PokerStars Caribbean Adventure versenysorozata, amelynek főeseményén részt vett a terem igazolt Sport profija is, minden idők egyik legjobb brazil csatára, Ronaldo De Lima is, aki nem vallott szégyent a zöld gyeptől messze, a zöld posztó mellett sem.

A 10 300 dollár nevezésű versenyre ő is benevezett, így egy több mint 800 fős mezőnyben találta magát, akik mind a másfél millió dolláros fődíjra pályáztak. Ronaldo a rajtot követően szép lassan építgette zsetontornyait, egyre tovább jutott, a hosszú, nyolcórás játéknapokat is jól bírta, míg végül a negyedik nap legvégén sajnos véget ért menetelése.

Már csak 26-an voltak versenyben, amikor egyik honfitársa, Eugenio Mattar ellen került allin kevéske megmaradt zsetonjával Ronaldo, a kétszeres aranylabdás K-T lapokat, míg Mattar dáma párt mutatott, ami jobbnak bizonyult az öt közös lap érkezése után is.

Ronaldo így sem vallott szégyent, a 26. helyen nem mellesleg 42 180 dollárt, aktuális árfolyamon számítva 11.6 millió forintot nyert. A győzelmet egyébként az amerikai Kevin Schulz szerezte meg, ő emelhette magasba a rendkívül értékes bajnoki trófeát, na meg elképesztően sok pénzt, 1.5 millió dollárt is zsebre vághatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik