Sport

Peyton Manningnek idén se lesz gyűrűje

Az Indianapolis Colts és a Green Bay Packers jutott a főcsoportdöntőbe a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának vasárnapi napján.

Az Amerikai főcsoportban (AFC) az Indianapolis ugyan az első negyed végén 7-0-s hátrányba került a Denver Broncos otthonában, ám a második negyedet 14-3-ra, a harmadikat pedig 7-0-ra nyerte meg, így viszonylag könnyedén diadalmaskodott, és várhatja a következő körben a New England Patriots elleni rangadót, ami egyben főcsoportdöntőt is jelent.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Bár a Vadlovak nem remekeltek úgy, mint az előző szezonban, mégis erősebbnek gondolták őket, mint a Coltsot, így meglepő, hogy mindössze egyetlen touchdownt tudtak szerezni hazai pályán két mezőnygól mellett. Peyton Manning is pocsék napot fogott ki, nagyban benne volt a leégésben, így továbbra is be kell érnie egyetlen bajnoki gyűrűvel.

A Nemzeti főcsoport (NFC) vasárnapi összecsapásán egészen a hajráig fej fej mellett haladt a Green Bay és a vendég Dallas Cowboys, ám a záró negyedet 6-0-ra nyerte a Packers, így 26-21-gyel jutott tovább. A főcsoport fináléjában a címvédő Seattle Seahawks vár Aaron Rodgersékre.

Eredmények – NFL főcsoport-elődöntők

AFC:
Denver Broncos-Indianapolis Colts 13-24

NFC:
Green Bay Packers-Dallas Cowboys 26-21

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik