Sport

Fantasztikus dallasi fordítás

Tony Romo (tony romo)
Tony Romo (tony romo)

A Dallas Cowboys és az Indianapolis Colts jutott tovább az NFL rájátszásában.

Az NFC-ben a Dallas Cowboys elég rosszul kezdte a vasárnap késő esti összecsapást hazai környezetben, a Detroit Lions elleni wild-card mérkőzésen, a vendégek ugyanis két touchdownnal is elléptek az első negyedben. Egészen a második negyed hajrájáig kellett várni a hazaiak válaszára, ekkor Tony Romo játszotta meg Williamst, aki TD-t szerzett. A félidő előtt még Prater vágott be egy mezőnygólt, igaz csak centiken múlt, hogy nem hibázta el a rúgást.

A második játékrész is detroiti field goallal indult, amire egy touchdownnal, majd a negyedik negyedben egy mezőnygóllal válaszolt a Dallas. Szűk három perc volt vissza a mérkőzésből, amikor a maga javára tudta fordítani a meccset a Cowboys, amely végül 24-20-ra nyert és készülhet a Green Bay Packers ellen.


Tony Romo két TD-passzal zárt
Fotó: Europress Fotóügynökség

A játéknap másik mérkőzésén a Cincinnati Bengals történelmet írt: az első franchise lett, amely zsinórban negyedik alkalommal veszítette el a playoff-ban az első mérkőzését. Ezúttal az Indianapolis Colts otthonában hasalt el a Bengals, amely az első félidőben touchdownig és mezőnygólig jutott, a másodikban azonban nem tudott pontot szerezni. A kulcsjátékot a harmadik negyedben láthattuk, amikor Andrew Luck 36 yardos TD-passzt adott Donte Mocriefnek.

Az Indianapolis Colts a főcsoport-elődöntőben a Peyton Manning fémjelezte Denver Broncos otthonában vendégeskedik majd. Manning 1998-tól 2011-ig erősítette a Coltsot, amellyel 2007-ben Super Bowlt nyert.

Eredmények – NFL-rájátszás, wild-card hétvége

AFC:
Indianapolis Colts – Cincinnati Bengals 26-10 (7-7, 6-3, 10-0, 3-0)

NFC:
Dallas Cowboys – Detroit Lions 24-20 (0-14, 7-3, 7-3, 10-0) 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik