Sport

Elkövették a kézi-Eb legnagyobb csalását

A német–francia összecsapáson a játékvezető 16–14-es állásnál kiállított egy német játékost. A németek mégis hat emberrel támadtak és gólt lőttek az akcióból.

Fontos pontot lopott a franciáktól Németország kedden. A két csapat találkozója 24-24-es döntetlennel ért véget. Holott a csoport első két helye miatt rendkívül fontos lett volna számukra a győzelem, mivel miután a gallok a svédektől korábban kikaptak, ha szerdán Montenegró legyőzi az északiakat, Franciaország már nem juthat be az elődöntőbe. Ez esetről a videót itt láthatod.

A tv2.dk úgy tudja, a találkozó után a franciák azonnal benyújtották az óvást az Európai Kézilabda-szövetséghez és hamarosan döntés várható az ügyben.

Ole Gustav Gjekstad, a Larvik vezetőedzője sokkal sarkosabban fogalmazott: „Egyszerűen csalás történt! Érdekes lesz miként oldja fel ezt a kapitális bírói baklövést az EHF”.

Hát megoldotta és újra közröhejt kiváltó módon helyben hagyták a játékvezető ítéletét, mondván, a jogosulatlanul pályán maradt német játékos nem ért labdába, így nem hibázott sem a spori, sem az ellenőr… Bővebb írásunkat az ítéletről itt találod.

A magyar válogatott szerda este 20:30-tól Norvégia ellen próbálja meg a szinte lehetetlent.

A II. csoport állása:

1. Svédország            7 pont
2. Montenegró           6 pont
3. Hollandia                5 pont
4. FRANCIAORSZÁG 5 pont
5. Németország         1 pont
6. Szlovákia               0 pont

Ajánlott videó

Olvasói sztorik