Sport

Nem ért győzelmet Beckham elképesztő elkapása

Az NFL aktuális játéknapján Odell Beckham JR. elképesztő elkapása ellenére kikapott a csapata. A Payton Manning vezette Denver Broncos 11 pontos hátrányból tudott nyerni, míg a New England Patriots megállíthatatlannak tűnik.

A New England irányítója, Tom Brady 349 yardja mellett két TD-passzt is kiosztott és csak egyszer adta el a labdát. A Pats másik legjobbja a két touchdownt szerző futó, LeGarrette Blount volt a Detroit ellen megnyert találkozón. A gyenge startja után most már magára találtak Bradyék és vezetik az AFC-főcsoportot.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A tavalyi döntős Denver Broncos majdnem megégett saját közönsége előtt, amikor a Miami Dolphinst fogadták. A záró negyedre 11 pontos hátránnyal fordultak Payton Manningék, ám végül, ha nehezen is, de három ponttal felül tudták múlni riválisukat.

Alighanem megvan az év elkapása az NFL-ben, miután Odell Beckham JR. hihetetlen mozdulattal szedte le Eli Manning passzát a Dallas elleni mérkőzésen. Az újonc elkapó a második negyed elején szerzett hat pontot, amely minden bizonnyal az év elkapása is lesz. Beckham valószínűleg elcserélte volna ezt a fantasztikus megmozdulást egy győzelemre, így viszont a Dallas Cowboys idegenben győzte le a New York Giantset.

Eredmények – NFL, alapszakasz

Atlanta Falcons – Cleveland Browns 24-26
Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers 21-13
Houston Texans – Cincinnati Bengals 13-22
Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars 23-3
Minnesota Vikings – Green Bay Packers 21-24
New England Patriots – Detroit Lions 34-9
Philadelphia Eagles – Tennessee Titans 43-24
San Diego Chargers – St. Louis Rams 27-24
Seattle Seahawks – Arizona Cardinals 19-3
Denver Broncos – Miami Dolphins 39-36
San Francisco 49ers – Washington Redskins 17-13
New York Giants – Dallas Cowboys 28-31 

Íme Beckham elképesztő elkapása – videó:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik