Sport

Súlyos autóbalesetet szenvedett Mocsai

Az MKB-MVM Veszprém jobbátlövője szombaton a 67-es út gyorsforgalmi szakaszán haladt autójával, amikor Rádpusztánálegy tehénnel ütközött.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata tájékoztatása szerint szombaton a 67-es főútvonalon 85-ös kilométerszelvényénél egy autó elütött egy szarvasmarhát, majd a személygépkocsiba hátulról belerohant egy tehergépkocsi. A személyautó vezetője Mocsai Tamás súlyosan megsérült, a szarvasmarha elpusztult. 

A sonline.hu megkeresésére a játékos édesapja, Mocsai Lajos, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója elmondta, fia szerencsére már túl van az életveszélyen: “CT és egyéb vizsgálatok várnak még rá a következő 72 órában, de már jobban van. Nem szeretném nyilvánosságra hozni, hogy melyik kórházban ápolják, mert nem lenne jó, ha sokan keresnék, ugyanis agyrázkódása miatt jelenleg nem tud kommunikálni, sem felkelni. A baleset körülményeit nem szeretném kommentálni, ugyanis a rendőrség nyomoz, mert tudomásom szerint az elmúlt napokban nem ez volt az első ilyen eset azon az útszakaszon. Egy Siófokról érkező mentő ugyanitt egy másik szabadon kóborló tehénnel karambolozott” – mondta az egykori szövetségi kapitány. 

Mocsai Tamás 12 évnyi légiós élet után 2014-ben igazolt Veszprémbe, de úgy néz ki, a 36 éves játékos a pályafutása vége felé párhozamosan már a jövőjét is építi. Októberben ugyanis megválasztották a somogyi Felsőmocsolád polgármesterének. Ladányiné Kozár Anikó fideszes jelöltet utasította maga mögé, így immár azt a települést irányítja, ahol a család kastélya is áll.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik