Sport

Kovács megsérült, Kelemen a beugró

A Ferobox Event szombati, tatabányai gálájának fő mérkőzését Kelemen Balázs (21-0-0, 13 K. O.) a cseh Bronislav Kubín (17-14-1, 10 K.O.) ellen vívja. A két bunyós stílusából kiindulva látványos, izgalmas csatát ígér.

Kovács Attila a francia Belinga elleni meccsen sérült meg és a szorítóba lépését én nem támogattam. Úgy éreztem nincs száz százalékos állapotban, ilyenkor pedig mindig benne van a pakliban a tovább sérülés lehetősége vagy akár egy nem várt vereség. Ezen a héten már elkezdhette a laza edzéseket, és a decemberi gálán szorítóba léphet, számára most ez a helyes út” – mondta Rácz Félix, a Ferobox Event társtulajdonosa.  

 
Kelemen a WBO Nemzetközi övével
Forrás: ferobox 

A helyére beugró Kelemen Balázs tavaly nyerte meg a WBO Nemzetközi övét, és bár cseh ellenfelének nem a legimpozánsabb a rekordja, de mindenképpen koncentráltan kell bokszolnia ellene, hogy megtarthassa makulátlan mérlegét és előkelő 7. pozícióját a WBO világranglistán.

A gálán szorítóba lép még többek között Baranyi Richárd az osztrák Freddy Lemmerer ellen, Szellő Imre pedig a grúz Giorgi Tevdorashvili ellen húz kesztyűt. A gálát az M1 élőben közvetíti 21.45 órától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik